Eriks rolle for os i dette forår kan ikke Danmark landsholdstrøje VM 2018 overvurderes

Erik Sviatchenko var i foråret udlejet til sin tidligere klub FC Midtjylland, og det har vist sig at være så godt et match, at parterne har besluttet sig for at gøre det permanent.

FCM har derfor købt Sviatchenko fri af sine skotske ejere, Celtic. Han er samtidig blevet udstyret med en fireårig aftale hos de nykårede danske mestre.

“Eriks rolle for os i dette forår kan ikke Danmark landsholdstrøje VM 2018 overvurderes. Han har et indgående kendskab til vores dna – som han selv har under huden – og han både kan og vil videregive samme dna til klubbens yngre spillere,” siger sportsdirektør Svend Graversen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

“Han betyder meget mere og andet end det – mennesket og brandet Erik Sviatchenko har for eksempel også stor værdi for os. Vi er meget glade for at have ham tilbage.”

Sviatchenko, der nu har prøvet at vinde to danske mesterskaber med FC Midtjylland, er glad for at være permanent retur i ulveflokken.

“Jeg har været forelsket i klubben i mere end et årti, og da jeg kom hjem på lejeaftalen her i foråret, var det som at blive nyforelsket igen,” siger Sviatchenko til klubbens hjemmeside og supplerer:

“Jeg er stolt af og glad for, at FC Midtjylland Landsholdstrøje vm 2018 med sin ageren i denne handel har vist, at de virkelig gerne vil mig. Klubben har modelleret mig både som menneske og fodboldspiller, og på samme måde har jeg forsøgt at give noget tilbage både som menneske og fodboldspiller. Vi går en spændende tid i møde, og jeg glæder mig til igen at være en del af et miljø, som hviler på mange af de værdier, jeg også rummer.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*