fodbold tøj til børn Gareth Southgate

fodbold tøj til børn Gareth Southgate vil bruge de næste to venskabskampe mod Holland og Italien til at teste to målmænd, der kan ende med at blive Englands nummer et ved VM til sommer.Jordan Pickford forventes at starte kl. England mod hollænderne i aften, mens Jack Butland sandsynligvis bliver udtaget til Italien-kampen i næste uge. Også i Southgates trup er West Hams Joe Hart og Burnleys Nick Pope.

Southgate tager sandsynligvis tre målmænd til Rusland, hvor Pickford og Butland er de mest sandsynlige kandidater til at opnå en plads i den 23 mand store trup. Den engelske chef kan også beslutte at tage Hart med i omklædningsrummet for hans erfaring og personlighed. 30-årig har gennemgået to svære år siden EM 2016-debaclet og er ikke længere den øverste målmand for et par år siden. Men den tidligere England nr. 1 David Seaman, som repræsenterede sit land ved 75 lejligheder, mener dog, at Hart bør stadig være Southgates hovedmand. Seaman giver sin ærlige mening om Hart. Den 54-årige mener, at West Ham-keeperen stadig er bedre end både Pickford og Butland. “For mig har Joe alt, hvad en målmand har brug for, ” fortalte Seaman talkSPORT i dag. ”Han har al den erfaring, og det ser man ikke bare bort fra; han har 75 landskampe og spillet i Champions League.“Problemet Joe har er, at han ikke spiller. Jeg ved, at han spillede den sidste kamp for West Ham, men han skal spille resten af ​​sæsonen. “Jeg tror, ​​Joe helt sikkert vil være med i de tre [til VM]; han er en kvalitetsmålmand, og du ser ikke bort fra al den erfaring, han har.”

Seaman: Hart er bedre end Butland og Pickford “Hvad nu hvis en af ​​de unge fyre går ind og får et mareridt?” Seaman tilføjede. “Du har brug for erfaring at falde tilbage på, men i øjeblikket tror jeg ikke Jack eller Jordan er op til Joes standard endnu.”

Hvis du siger det, David. Det er svært at forestille sig, at alt for mange engelske fodboldfans er enige i Seamans synspunkt. Hart har ikke formået at overbevise, siden han flyttede til London Stadium sidste sommer og kunne have få klager, hvis Southgate besluttede at efterlade ham hjemme dette sommer.Men Seaman mener helt klart, at erfaring tæller meget ved et VM – så måske skulle vi ikke blive alt for overraskede, hvis Hart bayern münchen fodboldtrøje er målmanden for England i deres VM-åbning mod Tunesien den 18. juni. Hvem skal være Englands Målmand nr. 1 i Rusland denne sommer? Sig din mening ved at skrive en kommentar nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*