fodboldtøj med tryk Den franske gigant PSG blev angiveligt truet

fodboldtøj med tryk Den franske gigant PSG blev angiveligt truet med en Champions League-forbud af UEFA efter sommerens underskrivelser af Neymar og Kylian Mbappe. Brazilian er begyndt i PSG i fremragende form, men er blevet involveret i en fejde med Edinson Cavani.

Den sydamerikanske angrebsduo blev set kæmpe om dødbolde under sidste uges 2-0-sejr over Lyon, og det er siden blevet rapporteret, at Cavani afviste et tilbud på 1 mio. EUR fra PSG-præsidenten om at afstå straffesparksopgaver til Neymar. Neymar gik glip af lørdagens 0-0 uafgjort mod Montpellier på grund af en skade og vil stå over for en sen konditionstest forud for onsdagens Champions League-opgør mod Bayern München. Den spanske avis El Pais hævder, at PSG var tvunget til at overføre otte spillere efter en trussel fra UEFA. pres fra Bayern München, Juventus og Real Madrid har UEFA angiveligt truet med at udelukke PSG fra europæisk konkurrence i “adskillige år”, medmindre de arbejder hårdere for at overholde Financial Fair Play [FFP] reglerne.

Ifølge El Pais var otte PSG-førsteholdsspillere inden for 48 timer efter UEFA’s trussel blevet transferlistet af klubben. Angel Di Maria, Javier Pastore, Blaise Matuidi, Lucas Moura, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa, Serge Aurier og Thiago Silva var de otte spillere stillet til rådighed. Det var dog kun Aurier og Matuidi, der gennemførte flyttes væk for et samlet gebyr på kun £41 mio. – knapt en bule på den verdensrekordoverførsel, PSG betalte for Neymar.

Aurier skrev under for Spurs på Transfer Deadline Day for £23 mio., mens Matuidi – der angiveligt blev såret ved at blive transferlistet – sluttede sig til Juventus i en lavprisaftale på £18m. La Ligas præsident, Javier Tebas, anklagede i sommer Paris Saint-Germain af at “grine” af UEFA’s FFP-regler. “Vi har fanget [PSG] i at tisse i svømmehallen,” sagde Tebas. “Og Neymar tisser fra vippebrættet.

“Det handler ikke kun om PSG, men også Manchester City. Jeg har brug for flere penge fra tv, ellers vil Manchester City med sin olie tage alle disse spillere.” Hvis det er nødvendigt at overholde FFP-reglerne, vil brandsalget hos PSG sandsynligvis fortsætte i Januar transfervindue. Forvent, at nogle husstandsnavne er tottenham tøj børn tilgængelige til en nedsat pris, da den Qatar-ejede klub forsøger at balancere bøgerne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*