fodboldtrøjer online For den moderne fodboldspiller

fodboldtrøjer online For den moderne fodboldspiller er udseendet meget vigtigt. En glat frisure og masser af tatoveringer er tilsyneladende en nødvendighed for at klare det i det professionelle spil. Men når du allerede har klaret det i det store, kan du begynde at eksperimentere lidt med din stil.

Se bare, hvad David Beckham gjorde med sit hår, da han allerede var et ikon i Manchester United. Og det ser ud til, at Arsenals Hector Bellerin gerne vil følge i Beckhams fodspor. Spanieren plejede også at have en ret stilfuld kort ryg og sider. Men for nylig er han blevet set med et langt hår, ledsaget af en topknude og et risikable overskæg dertil.

I ugevis har Gooners tryglet højrebacken om at klippe hans hår, især da hans form har været meget tvivlsom siden. Og endelig har Arsenal-tilhængere fået deres ønske – sådan set. Bellerin har ændret sit hår, men på en eller anden måde har han lavet det værre.

Forud for Arsenals FA Cup-semifinale med Manchester City på søndag, har Bellerin besluttet at forkæle sig selv med nogle cornrows – og det ser ret forfærdeligt ud. Arsenal-fans kan ikke tro Bellerins hårOg Arsenal-fans ryster på Twitter. Tjek deres reaktion: Bellerin forbliver sandsynligvis på bænken til FA Cup-opgøret mod City, efter at Wenger valgte en 3-4-3 mod Middlesbrough i mandags. Det har været et par hårde uger for forsvarsspilleren, efter at han blev behandlet chants af ‘Du er ikke egnet til at bære trøjen’, da Arsenal tabte 3-0 til arsenal fodboldtrøje Crystal Palace ved månedens statistik.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*