fodbold tøj børn For mange Premier League-fans var Mido en af ​​de spillere

fodbold tøj børn For mange Premier League-fans var Mido en af ​​de spillere, der så ud til at få masser af muligheder i den engelske topklasse uden egentlig at gøre ret meget. I alt optrådte egypteren for fem klubber i England mellem 2005-13, men er nok bedst husket for sine perioder i Tottenham og Middlesbrough. Han scorede faktisk 13 ligamål under sit første lejeophold på White Hart Lane, men det er omtrent lige så godt, som det blev for Mido på disse kyster.

Angriberen besluttede sig til sidst for at tage tid på sin karriere i den relativt for tidlige alder af 30 år efter at have spillet en ligaoptræden for Barnsley i sæsonen 2012-13. Og ser man på ham nu, ville man næppe genkende, at han nogensinde spillede kampen på det højeste niveau. niveau. Nu 34. Det tidligere Spurs-es leder allerede sin tredje anderledes klub og har været ansvarlig for Wadi Degla i den egyptiske Premier League siden november. Der er dog for nylig dukket en historie om Midos karriere fra over ti år siden, som afslører netop hvor anderledes kunne hans succes som spiller være gået. Tilbage i 2004 blev Mido anset for at være hot ejendom i Ligue 1 efter nogle lovende opvisninger for Marseille.

Et skifte til den italienske gigant Juventus var på nippet til at blive gennemført, og alligevel endte Mido med at slutte sig til deres Serie A-rivaler Roma, hvorfor? Nå, det viser sig, at tilgængeligheden af ​​en vis Zlatan Ibrahimovic fangede Juves opmærksomhed i sidste sekund, hvilket resulterede i Old Lady trækker sig fra en aftale om at underskrive Mido.” I sommeren 2004 skulle jeg og Zlatan Ibrahimovic til Serie A. Vi havde begge den samme agent, Mino Raiola, jeg havde en aftale om at flytte til Juventus og Ibra var vil slutte sig til AS Roma,” sagde den egyptiske manager til tv-kanalen DMC ifølge Squawka. “Da jeg ankom til lufthavnen ringede Raiola til mig og fortalte mig, at jeg er nødt til at aflyse min rejse, da Juventus lavede en ny aftale med Ibra, og jeg ville tage til Roma i stedet for.

“Fabio Capello støttede Ibra i sin første sæson og blev ved med at støtte ham, indtil han klarede sig godt i Serie A, i modsætning til hvad der skete med mig i Roma.” Selvfølgelig kan vi kun spekulere i, hvor anderledes tingene kunne have været for Mido, hvis Juventus skiftede gået igennem. At flytte til Roma viste sig dog at være en fejl, og han kom til Spurs på lån et år senere.

I mellemtiden forlod Ibrahimovic Torino efter blot et par barcelona trøje med tryk sæsoner efter Calciopoli-skandalen og fortsatte med at nyde succes i Barcelona, ​​AC Milan, Paris Saint-Germain og nu Manchester United. Du må sige, at Juventus bestemt gjorde et klogt træk ved at vælge Zlatan over Mido!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*