fodboldtrøjer til børn Fodboldfans begynder at få VM-feber med den første

fodboldtrøjer til børn Fodboldfans begynder at få VM-feber med den første runde af opvarmningsvenskabskampe i fuld gang. En af turneringsfavoritterne, Brasilien startede deres kampagne med en højprofileret venskabskamp mod Kroatien på Anfield. Som Liverpool-spiller, Roberto Firmino var tale om byen før kampen, men Reds fans havde også øjnene på en anden Selecao-stjerne; Alisson Becker.

Roma-målmanden er hurtigt blevet en af ​​de bedste i branchen, og holder Manchester Citys Ederson ude af Tites startende XI. Rapporter i denne uge har antydet, at Alisson faktisk venter på et skifte til Real Madrid frem for Liverpool, men der er stadig helt sikkert håb for Jurgen Klopps mænd.Og hans optræden mellem stængerne i søndags var endnu en chance for dem til at se godt på ham, da hans sidste Anfield-opvisning ikke ligefrem faldt godt – han lukkede fem mål ind. Kampen endte 2-0, med et fantastisk mål fra Neymar og et fra Firmino, hvor Alisson holdt nullen og lavede et par pæne redninger, men Liverpool-fans havde et par bekymringer. Du kan se Neymars fantastiske solomål nedenfor. Nogle afslutter det, men tilbage til Alisson.A Mange Liverpool-fans var bekymrede over hans dårlige fordeling og den måde, han håndterede situationer, hvor bolden lå for hans fødder.

LIVERPOOL-FANS REAKTER Det ser ud til, at Alissons Anfield-audition – hvis man vil kalde det sådan – ikke gik så godt.det var kun en venskabskamp, ​​hvor hans præstationer for Roma denne sæson mere end retfærdiggør, hvorfor han er så eftertragtet en vare. Ikke desto mindre ville det gebyr, Liverpool skulle betale for psg mbappe trøje at hente den sydamerikanske stjerne, være ret astronomisk, og de skulle tage alle de negative i betragtning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*