fodboldsæt børn Cristiano Ronaldo slog endnu en UEFA Champions

fodboldsæt børn Cristiano Ronaldo slog endnu en UEFA Champions League-rekord tirsdag aften, da han var med til at sikre Manchester United en plads i ottendedelsfinalen efter deres 2-0-sejr over Villarreal. Her er nogle billeder af, hvad der viste sig at blive endnu en speciel aften i Europa for den tidligere Real Madrid-mand!

Klik gennem galleriet ovenfor for at se Ronaldo i aktion mod Villarreal, inklusive billeder af hans fantastiske mål.

Med Ole Gunnar Solskjær fritaget fra sine pligter den sidste søndag, var alle øjne rettet mod de røde djævle tirsdag aften for at se, hvad holdet ville producere mod Unai Emerys gule ubåd.

En frustrerende første halvleg endte med, at United ikke nød for meget af bolden, da Villarreal så ud til at øge de engelske giganters problemer. Deres indsats blev dog forpurret af en velinformeret David de Gea.

Den spanske målmand holdt det kæmpende Premier League-hold inde i kampen med nogle akrobatiske redninger, men det var først med introduktionen af ​​Bruno Fernandes i det 66. minut, at United begyndte at skabe deres egne chancer.

Til sidst førte presset fra udeholdet til en fejl fra Villarreal-målmand Geronimo Rulli, hvis risikable aflevering ind på midtbanen gav Fred muligheden for at vinde bolden tilbage til United, før Ronaldo kastede sig.

Den 36-årige lobbede roligt den tidligere Manchester City-skudstopper for juventus fodboldtrøje at bringe United foran, og blev den første spiller fra et engelsk hold til at score i fem på hinanden følgende Champions League-kampe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*