fodboldsæt til børn Med nytår i horisonten vil fodboldverdenen snart vende

fodboldsæt til børn Med nytår i horisonten vil fodboldverdenen snart vende opmærksomheden mod januar -transfervinduet. Efter en halv sæson med underholdning på tværs af Europas fem bedste ligaer vil en række sider være fast besluttet på at give sig selv et løft i gang til kampagnens afslutning.Liverpool er dem, der gør alle overskrifterne lige nu, og det er på grund af to spillere; Virgil van Dijk og Philippe Coutinho.

Førstnævnte blev annonceret som en rød spiller onsdag aften, efter at der blev aftalt et gebyr på 75 mio. Pund med Southampton, mens sidstnævnte stadig er stærkt involveret i en tovtrækkeri mellem Liverpool og Barcelona. Gebyrer på over 100 mio. Pund for den minimale brasilianer har været udråbt af en masse publikationer, og det vides, at Coutinho er opsat på et skifte til Catalonien, især efter at have afleveret en formel anmodning om overførsel i sommer. Men få har talt om, hvad der kunne gå galt, hvis han skulle flytte til Ernesto Valverdes side. Nå, nogen har nu. Træd fremad, brasiliansk legende, Zico. Selecao -ikonet har udtalt, at han mener, at Coutinho foreløbig bør undgå trækket, da han ville spille anden fele for folk som Lionel Messi, Luis Suarez og Andres Iniesta.TWEET: ZICO SPEAKING SENSEIt er en meget gyldig pointe,

“Jeg har rådet Coutinho til at forblive rolig. Han kan føle sig frustreret over ikke at have kunnet komme denne sommer.” Jeg levede det samme, da jeg var i Kina. Vær tålmodig. ”Han er en meget hurtig, smidig spiller med en teknik, der giver mange muligheder for os, der spiller midt på planken.” Han leder juventus tøj efter mellemrum for at komme i mål. ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*