Fodboldtøj til baby Tang Shi er indstillet til at underskrive med Brasileirão

Kina Under-20 internationale Fodboldtøj til baby Tang Shi er indstillet til at underskrive med Brasileirão side Botafogo, ifølge rapporter.

Midtbanespilleren fik i første omgang Fogão-spejderens opmærksomhed, da han kom på deres Under-19-side under en tur i Asien, i 2013.

Shi, som er ejet af Shandong Luneng Taishan, efterfølgende haft en prøve med Botafogo i april, og Globoesporte hævder, at han imponerede tilstrækkeligt til at blive tilbudt en treårig aftale. Alt, hvad der mangler for at fuldføre overførslen, er det nødvendige papirarbejde fra Shandong.

Botafogo hovedtræner Vágner Mancini har haft chancen for at se Shi tog og er begejstret for sit potentiale.

“Han er en lovende spiller, jeg har kunnet observere ham, og han har stor teknisk kvalitet og vision,” fortalte han den brasilianske nyhedsportal, som rapporteret af Kina.

“Han har ikke tiltrukket denne meget opmærksomhed for ingenting. Jeg tror, ​​at det fysiske aspekt sandsynligvis vil være det sværeste for ham. Han skal fokusere på ernæring for at lægge vægt på, selv om vi ofte ser små, lette spillere være vellykket. ”

På trods af forventningen om, at en aftale vil Billige Griezmann Fodboldtrøje blive afsluttet snart, nægter Shi at blive båret væk ved udsigten til en permanent omskifter til Brasilien.

“Nu tænker jeg kun på at arbejde så hårdt som muligt for at blive professionel,” insisterede han. “Jeg kan godt lide brasiliansk fodbold, den er den bedste i verden. Men vi skal stadig se, om min fremtid kommer til at være her.”

Skulle Shi underskrive Botafogo, bliver han den anden kinesiske spiller til at deltage i en brasiliansk side efter Chen Zhizhao. Den 27-årige, som nu spiller for Beijing Guoan, blev udlånt til korintierne af Shanghai Shenxin til Brasileirão 2012 og lavede to skuespil, før han kom til Kina i slutningen af ​​kampagnen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*