fodboldtøj til børn Jose Mourinho har elsket sig selv hos Manchester

fodboldtøj til børn Jose Mourinho har elsket sig selv hos Manchester United-spillere ved at garantere dem en bestemt fridag hver uge.

Mourinhos forgængere Sir Alex Ferguson, David Moyes og Louis van Gaal forbeholdt sig alle ret til at trække United-spillere ind til træning, hvis de havde lidt et nederlag, men alligevel har Mourinho angivet en uforanderlig fridag uanset det seneste resultat.

Flytningen har især glædet Uniteds seniorspillere, som nu er i stand til at planlægge dage ud med deres familie og børn i den viden, at de ikke bliver kaldt til Carrington i 11. time.

Mourinhos begrundelse er, at som United-spillere er de nødt til at tage nederlag dårligt, og ved at tilkalde dem til en ikke-planlagt træning, kunne han forværre spillernes indenlandske klima. United-spillere er ‘chuffed’ med det nye regime, med de faste fridage nævnt som det mest behagelige aspekt ved det.

MEN Sport afslørede sidste måned, at atmosfæren i Carrington er ‘skyhøj’ takket være Mourinho og hans trænerstab med spillerne i ‘godt humør’. United-spillere har reageret godt på Mourinho og hans træner med seks mandlige trænere, og en kilde beskrev personalet som ‘meget sjove, manchester city tøj store jokere og intet som de seriøse fyre, de gør, de er, når det er spilletid’.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*