fodboldtrøje med tryk Hvis Sir Alex Fergsuon kæmpede

fodboldtrøje med tryk Hvis Sir Alex Fergsuon kæmpede med én ting i løbet af sin Manchester United-karriere, var det at erstatte den store Peter Schmeichel. På baggrund af den bemærkelsesværdige diskant-sæson 1998-99 stod Ferguson over for den misundelsesværdige opgave at finde Uniteds næste nummer et efter otte år med den største ‘keeper i sin generation. Skotten raslede gennem folk som Massimo Taibi, Roy Carroll, Tim Howard, Raimond van der Gouw, Nick Culkin, Ricardo, Andy Goram og Paul Rachubka, før Edwin van der Sar til sidst dukkede op som efterfølger.

En mand, der havde søgt at løse problemet langt tidligere, viste sig dog at være Fabien Barthez. Franskmanden, der blev indkøbt for 7,8 millioner pund i 2000, havde frisk erobret EM, hvor Frankrig havde vundet VM to år tidligere med en ren mod Ronaldo og Brasilien. Logikken bag flytningen var bestemt sund, men den excentriske skudstopper tog ikke godt imod Premier League-fodbold, på trods af at han havde akkumuleret 139 optrædener. Barthez, der knap stod på seks fod og viste sig ikke at være fremmed for en klatring, blev og forbliver berygtet i det engelske spil af alle de forkerte grunde. Ydermere lod hans opførsel uden for banen også meget tilbage at ønske. Det er måske overraskende, at Ferguson – berømt for at regere med en jernnæve – signerede Barthez i lyset af dette.

Dette er især tilfældet, når man tænker på, at skotten engang beordrede David Bellion til at sælge sin bil efter at have kørt til Carrington i en Bentley. Ouch. Men United-chefen reagerede lidt anderledes, da han fangede Barthez, der pustede på en cigaret dagen før en kamp i en smart restaurant. Den geniale anekdote er blevet bragt frem af Eckhard Krautzun, som var sammen med Ferguson på det tidspunkt og forblev. nære venner under deres respektive karrierer. Barthez sad i hjørnet af nævnte Manchester-restaurant med armen om sin kæreste og en tændt cigaret i hånden, da Krautzan og Fergson trådte ind. Ikke overraskende forsøgte franskmanden derefter at skjule den fornærmende genstand. Han undslap vel ikke Fergie’s ørneøjne. Alligevel erklærede skotten ganske enkelt: “Bare rolig, søn! Du må ryge, jeg så, at du røg .

Den 46-årige blev til sidst afskediget i 2004, og dukkede barcelona fodboldtøj ud for Marseille og Nantes før endnu en VM-finale og gik på pension året efter. Tror du, at Sir Alex Ferguson er den bedste træner nogensinde? Sig din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*