fodboldsæt til børn Forestil dig at være 19 år gammel, ved at spille i Champions

fodboldsæt til børn Forestil dig at være 19 år gammel, ved at spille i Champions League-finalen, og nu er du lige blevet kaldt op af dit land til at spille ved VM. Nå, for Trent Alexander-Arnold behøver han ikke at forestille sig fordi det er præcis, hvad der er sket. Liverpools højreback var sammen med resten af ​​sine holdkammerater, der fløj til Marbella – for at forberede sig til deres Champions League-finaleopgør mod Real Madrid – da nyheden kom om, at han ville tage til Rusland med England til sommer .

Medtagelsen af ​​Alexander-Arnold var nok det mest overraskende valg fra Gareth Southgate. Men du kan ikke sige, at den unge ikke fortjener det. Efter at have navngivet hans trup, reserverede Southgate endda en særlig omtale til den unge spiller.“Den første opfordring til Trent Alexander-Arnold er velfortjent. Når vi vælger unge spillere, er det ikke kun, fordi de er unge, det er, fordi deres præstationer fortjener det,” sagde Southgate. DET VAR KLOPP, DER FORTALTE HAM NYHEDEN.I stedet tillod Southgate Liverpool-manager Jurgen Klopp at afsløre de gode nyheder. Og Alexander-Arnold har afsløret, hvordan det gik. “Jeg er beæret, spændt og føler mig virkelig stolt,” sagde han til Liverpools officielle hjemmeside. . “Det var et utroligt øjeblik at finde ud af, at jeg skulle til VM, især i en ung alder. Det har formentlig afsluttet en rigtig god sæson for mig.

”Det fandt jeg ud af i morges, lige før vi kom ud til Marbella. Manageren kom og talte til mig, lige da vi steg på flyet. ”Han spurgte mig, om jeg vidste noget om holdet eller noget endnu. Jeg sagde ‘nej’, og han sagde: ‘Har du planlagt noget omkring tidspunktet for VM?’ Jeg tænkte: ‘Nej, ingen helligdage eller noget…'”Han sagde til mig, ‘OK, godt… Du er med i truppen!” Det var et virkelig stolt øjeblik. På Englands vegne var det rart af dem at lade manageren fortælle mig det.”

Brilliant. KLOPP NØD AT FORTÆLLE HAM Og Liverpool-manager Klopp har afsløret, hvordan Alexander-Arnold reagerede, da han fortalte ham nyheden. “Det er dejligt, en dejlig historie,” sagde Klopp. “Gareth Southgate ringede til mig i morges og fortalte mig det. det har jeg lov til at fortælle ham, men så havde jeg noget pressearbejde at lave og havde ikke tid.“Så i bussen til flyet så jeg Trent for første gang. Jeg troede, at han måske allerede vidste det, og en anden havde ringet til ham. Jeg havde æren af ​​at fortælle ham det, og det var rart at se reaktionen i hans øjne. Det er fantastisk, det er velfortjent, hvilken sæson. Hvilken sæson! Kan du være for ung? Nej. Du kan ikke være god nok – men han er god nok. “Det er bare et vidunderligt lille stykke mere, som gør psg mbappe trøje denne sæson speciel, selv før den sidste kamp [mod Real Madrid].”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*