Billige Fodbold Babytøj Vi har alle besluttet at få en weekend til at flagre

Billige Fodbold Babytøj Vi har alle besluttet at få en weekend til at flagre på fodboldakkumulatorerne i håbet om, at fodboldguderne vil være venlige, og resultaterne vil gå vores vej. en sej £1,6 millioner!Abisai gættede resultaterne af 17 fodboldkampe for at vinde sin enorme præmie.

Den 28-årige fra den vestlige delstat Kakamega planlægger at bruge sine gevinster på sit lokalsamfund og det lokale fodboldhold. Sportsvæddemålsfirmaet SportPesa har sagt, at Abisai har modtaget den største væddemålsudbetaling i Kenyas historie. Bare for at vise hvor store gevinsterne i virkeligheden er, er gennemsnitslønnen i Kenya omkring 116 £. Ronald Karauri, leder af SportPesa, førte en konvoj inklusive en stor limousine til den heldige vinders hjemby Thika, som ligger 27 miles uden for landets hovedstad Nairobi .Far-til-en Abisai har efter sigende fortalt journalister i Nairobi: “Jeg tror ikke, jeg vil satse igen.” undersøgelse fra GeoPoll. Undersøgelsens resultater gør kenyanere til de største gamblere i Afrika syd for Sahara. Kenyanere bruger regelmæssigt online-betting-apps med angiveligt 76 procent 17- til 35-åriges væddemål. På tværs af den samme demografi viste meningsmålingen en bekymrende tendens i hele regionen med 57 % af ugandierne, der væddemål regelmæssigt. Fodboldvæddemål regerer over hele Kenya, med kenyanske unge, der bruger så meget som $50 om måneden. Den kenyanske regering er bekymret over denne tendens og har lagt en skat på 50 % på bookmakere, lotteriselskaber og sportsvæddemålssider.

Heldigvis for Samuel Abisai træder skatten i kraft næste år. Den 28-årige har udtalt, at øverst på hans ønskeliste er en ny bil, og han håber at kunne investere i fast ejendom. Den 28-årige arbejder for et kinesisk firma og taler flydende mandarin, men han har ikke besluttet sig for, om han vil opgive sit job endnu! meningsmålingen viste en bekymrende tendens i hele regionen med 57 % af ugandierne, der satser regelmæssigt. Fodboldvæddemål regerer over hele Kenya, hvor kenyanske unge bruger så meget som $50 om måneden. Den kenyanske regering er bekymret over denne tendens og har lagt en skat på 50 % på bookmakere, lotteriselskaber og sportsvæddemålssider. Heldigvis for Samuel Abisai træder afgiften i kraft næste år. Den 28-årige har udtalt, at øverst på hans ønskeliste er en ny bil, og han håber at kunne investere i fast ejendom. Den 28-årige arbejder for et kinesisk firma og taler flydende mandarin, men han har ikke besluttet sig for, om han vil opgive sit job endnu! meningsmålingen viste en bekymrende tendens i hele regionen med 57 % af ugandierne, der satser regelmæssigt. Fodboldvæddemål regerer over hele Kenya, hvor kenyanske unge bruger så meget som $50 om måneden. Den kenyanske regering er bekymret over denne tendens og har lagt en skat på 50 % på bookmakere, lotteriselskaber og sportsvæddemålssider.

Heldigvis for Samuel Abisai træder afgiften i kraft næste år. Den 28-årige har udtalt, at øverst på hans ønskeliste er en ny bil, og han håber at kunne investere i fast ejendom. Den 28-årige arbejder for et kinesisk firma og taler flydende mandarin, men han har ikke besluttet sig for, om han vil opgive sit job endnu! Den kenyanske regering er bekymret over denne tendens og har lagt en skat på 50 % på bookmakere, lotteriselskaber og sportsvæddemålssider. Heldigvis for Samuel Abisai træder skatten i kraft næste år. Den 28-årige har udtalt, at øverst på hans ønskeliste er en ny bil, og han håber at kunne investere i fast ejendom. Den 28-årige arbejder for et kinesisk firma og taler flydende mandarin, men han har ikke besluttet sig for, om han vil opgive sit job endnu! Den kenyanske regering er bekymret over denne tendens og har lagt en skat på 50 % på bookmakere, lotteriselskaber og sportsvæddemålssider. Heldigvis for Samuel Abisai træder skatten i kraft næste år. Den 28-årige har udtalt, at øverst på hans ønskeliste er en ny bil, og han håber at kunne investere i fast ejendom. Den 28-årige arbejder for et kinesisk firma og taler flydende mandarin, men han har ikke besluttet dortmund fodboldtrøje sig for, om han vil opgive sit job endnu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*