fodboldtrøjer med tryk West Ham overraskede alle

fodboldtrøjer med tryk West Ham overraskede alle, da de sikrede sig 16 millioner pund af Javier Hernandez tilbage i juli. Hammers havde formået at hente en bevist målscorer, en spiller, der havde scoret regelmæssigt for Manchester United og Bayer Leverkusen. Han tilbragte også for nylig en sæson på leje hos Real Madrid, hvor han scorede ni mål, og han var også tidens førende målscorer i Mexico-landsholdets historie. West Hams fællesformand David Sullivan gik endda så langt som til at sige. at Chicharito, der fyldte 29 i juni, kunne blive den bedste spiller nogensinde til at komme til klubben.

“Jeg tror, ​​han potentielt er den bedste spiller, der nogensinde er kommet til klubben,” sagde Sullivan til talkSPORT, per ESPN. “I de seneste år er han nok den bedste beviste målscorer, vi har skrevet under, siden vi har været i klubben.” gjort det i Premier League med Manchester United. Vi var heldige, at han kun havde et år tilbage af sin kontrakt med sin klub, og det giver dig mulighed for at forhandle en aftale.” Men spol et par måneder frem, og det er rimeligt at sige, at Hernandez har levede ikke op til de høje forventninger. Selvom han har vist glimt af sin klasse, er der ingen mulighed for at komme væk fra det faktum, at han kun har formået at score fire mål i sine første 12 kampe for klubben. Nu er det selvfølgelig ikke helt hans skyld . Chicharito er en center-angriber, arsenal trøje der er afhængig af service fra sine holdkammerater.

Gerrard sprænger Chicharito efter Liverpool slog West Ham. Steven Gerrard var imidlertid forfærdet over mexicanerens arbejdsmoral under West Hams 4-1 nederlag til Liverpool lørdag aften. Den tidligere Liverpool-anfører sprængte den tidligere United-angriber og mener, at han burde tage et blad fra Roberto Firminos. Bestil.

“Du sammenligner Firmino i dag med Javier Hernandez,” sagde Gerrard på BT Sport efter kampen. “Det er bare to helt forskellige spillere.

“Man er ligeglad, man løber ikke, man er doven.” Den anden løber sine sokker af, starter alle tryk, fantastisk første touch, får tingene til at ske, stærk, svær at spille imod. Alt hvad du ønsker i en centerforward.”

Video: Gerrards skænderi om ChicharitoSe Gerrards skænderi om Chicharito her…Er det en retfærdig vurdering fra Gerrard – eller er den hård? Vi ville elske at vide, hvad West Ham-fans synes, så efterlad en kommentar nedenfor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*