Billige Fodboldtrøjer Børn Hvad ville have været et godt resultat

Billige Fodboldtrøjer Børn Hvad ville have været et godt resultat for Liverpool i deres Champions League-kvartfinale i første kamp mod Manchester City? Nå, med tilbagevenden på Etihad i næste uge, følte du virkelig, at Liverpool havde brug for en fordel. Enhver fordel. Hvad med en 3-0 sejr?

At holde nullen og nægte Man City et vigtigt udemål var sandsynligvis ud over selv Jurgen Klopps vildeste drømme. Det betyder, at et tidligt udemål i anden opgør for Liverpool ville betyde, at City skulle score FEM for at have en chance for at kvalificere sig. er så godt som forbi. Men det er Pep Guardiolas by, vi taler om. FANS UDEVÆRKER IKKE MAN CITY ENDNU De er 16 point foran i Premier League og kan besegle titlen mod Manchester United denne weekend. et af de bedste Premier League-hold nogensinde og kan score mål for sjov. Det var derfor, da BT Sport stillede spørgsmålet: ‘Kan Man City stadig gå videre til Champions League-semifinalerne?’ 42 % af befolkningen sagde ‘ja’. De er ikke villige til at udelukke City fra denne endnu.

STEVEN GERRARDS REAKTION Men hvad tænkte Liverpool-legenden Steven Gerrard om det? Da Gary Lineker spurgte i studiet, hvad han syntes om resultaterne, behøvede han blot to ord: “Det gør jeg ikke.” Han fortsatte med at forklare præcis, hvorfor han tror Man City har ikke en chance for at nå de sidste fire af konkurrencen nu. “Jeg tror, ​​Liverpool har nok til at få arbejdet gjort i anden opgør,” sagde han. “Men du skal vise City respekt. De er mere end i stand til at skabe masser af chancer.” Og da Frank Lampard og Rio Ferdinand blev spurgt af Lineker, var de begge enige med Gerrard i at tro, at uafgjort er overstået. Vil trioen få det til at se meget fjollet ud? næste tirsdag barcelona tøj til børn eller vil det være de 42%, der ser tåbelige ud?

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*