fodboldtrøje til børn søndag med en sejr, der garanterer en plads

Vincent Kompany siger, at han er ked af, at Manchester City-holdkammerater Joe Hart og James Milner er ude af verdensmesterskabet.

Belgien overtager Rusland i Rio de Janeiro på fodboldtrøje til børn søndag med en sejr, der garanterer en plads i de sidste 16.

Byskipper Kompany har en engelsk kone, Carla, og havde håbet, Roy Hodgsons side ville gå videre, især med klubkameraterne Hart og Milner, som er en del af troppen.

Kompany sagde: “Min kone er engelsk, og selvom jeg kan lide at tro, at mine børn er belgiske, synes hun, at de også er engelsk.

“De engelske spillere, som jeg har som venner, og som jeg har meget respekt for, mente, at jeg ville have dem til at have en god konkurrence, og jeg er meget trist så meget som de engelske fans over udgangen til England.”

28-åringen, der har haft behandling for en fodboldtøj børn messi lyskestamme i sidste uge efter 2-1-sejren over Algeriet, siger, at han føler sig ‘god’ og synes om udsigten til at spille i Maracana mod Rusland.

Han tilføjede: “Jeg har spillet i en masse af de store stadioner i Europa, og de mest mytiske stadioner i verden er Wembley og Maracana, så dette er noget meget specielt.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*