Giroud-hattrick i stor fransk testsejr

Olivier Giroud viste skarphed, da Frankrig fredag aften testede formen mod Paraguay og vandt 5-0. Giroud scorede hattrick.

Frankrig testede fredag aften formen mod Paraguay, som havde FC København-angriberen Federico Santander med i startopstillingen.

Men sydamerikanerne fik det svært mod Frankrig, som hurtigt bragte sig i front. Efter seks minutters spil lagde unge Ousmane Dembele bolden ind i feltet til Olivier Giroud, der scorede til 1-0.

Samme Giroud fordoblede føringen syv minutter senere. Dimitri Payet driblede sig igennem et meget passivt Paraguay-forsvar, som heller ikke yndede at gøre noget ved Giroud, som bare steg op og pandede scoringen til 2-0 i nettet. Det var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg begyndte begge mandskaber at skifte voldsomt ud, men det gjorde Frankrig bedre end det gjorde Paraguay. I hvert fald gik det lige pludselig stærkt.

Giroud sørgede for hattrick, da han gjorde det til 3-0 efter oplæg fra Lucas Digne.

Siden blev det både 4-0 og 5-0 til Frankrig. Først var Moussa Sissoko på pletten. Paraguay blev spillet helt tynde af en dybdebold til Alexandre Lacazette, som uselvisk lagde den videre Sissoko, som let kunne score.

Antoine Griezmann lukkede og slukkede med scoringen til 5-0, da bolden lidt tilfældigt havnede hos ham efter et indgreb fra gæsternes keeper, da forsvaret igen var blevet overspillet af franskmændene.

Frankrig spiller VM-kvalifikationskamp mod Sverige den 9. juni, inden der venter endnu en venskabskamp. Den står mod England den 13. juni.
For flere nyheder om billige fodboldtrøjer, skal du fokusere på vores blog.