Hollænderen er favoritten til at fodboldtrøjer til børn

Manchester United har distanceret sig fra rapporter i Holland om, at Louis van Gaal har aftalt en tre-årig aftale om at blive deres nye manager.

Hollænderen er favoritten til at fodboldtrøjer til børn erstatte den afskedigede David Moyes i slutningen af ​​sæsonen, med den fremtrædende avis De Telegraaf, der lørdag morgen hævdede, at 62-åringen aftalte en aftale fredag.

Rapporten sagde, at Van Gaal mødte Uniteds administrerende direktør Ed Woodward og et medlem af Glazer-familien, klubbens ejere, i hans private villa i Algarve.

Det tilføjede, at den tidligere træner i Barcelona og Bayern München, der vil lede Holland ved denne sommerens verdensmesterskab, ville være fri til at vælge sit eget bagrumspersonale og hævde, at han sandsynligvis ville tage Patrick Kluivert som hans nummer to.

Men United, der har sat Ryan Giggs til ansvar indtil køb liverpool trøje slutningen af ​​sæsonen, nægtede rapporterne med en talsmand, der sagde: ”Der er intet at rapportere. Vi har ikke underskrevet en ny manager. Når vi har noget at rapportere, annoncerer vi det. ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*