Jeg fik et billige fodboldtrøjer børn telefonopkald fra en agent kaldet

Han scorede 15 året efter og fortsatte med at blive en klublegende.

”Jeg fik et billige fodboldtrøjer børn telefonopkald fra en agent kaldet Jerome Anderson, der er en topagent,” forklarer Horton, ”han sagde,” hvad leder du efter? ” og Niall Quinn havde lige gjort sit korset, så vi var desperate efter en angriber.

Uwe Rosler fra Manchester City fejrer scoringen
”Han sagde,” vi har en fyr, der hedder Uwe Rosler, han har fået en ankelskade, så du kan få ham i en uge og se på ham. ”

”Han kom og spillede et reservespil, og jeg tog ham af ved halvtid og sagde til den tidlige formand, Francis Lee,” se om vi kan gøre en kortvarig aftale for ham ”.

”Jeg satte ham i holdet lørdag på QPR, fordi vi var så korte.

”Han fik større kontrakter, da vi gik sammen – og han dannede et godt partnerskab med Walshy.”

Walsh havde underskrevet fra Portsmouth for 750.000 dollars og bragt ekstra kvalitet til siden.

Hans arbejdsgrad var fremragende, hvilket elskede ham for real madrid tøj børn fansen – men han kunne også løbe mod forsvarere og forårsage problemer med hans driblingsevne.

”Jeg havde spillet med ham i Luton Town,” siger Horton. ”David Pleat havde bragt ham som et lille barn fra Charlton med Paul Elliott, og han havde altid haft en stor fremtid foran sig.

”Han var ung – en god spiller, men han havde meget at lære, hvilket er normalt.

”Han fortsatte derefter med at gøre meget, meget gode ting med Liverpool og Tottenham, og selvfølgelig underskrev jeg ham fra Portsmouth ud for Jim Smith.

”Jeg så ham spille på Old Trafford lige før vi underskrev ham, jeg tror, ​​det var et cupkamp, ​​og han var helt enestående på egen hånd, så jeg kendte ham indvendigt som person og vidste, hvad han ville bringe til fodboldklubben og omklædningsrummet.

”Med Walshy, Uwe og derefter Niall, da han kom tilbage, havde vi lidt af det hele.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*