Julio Cesar og England stopper Køb Fodboldtrøjer Joe Hart rejste deres bekymringer

Gianluigi Buffon og Iker Casillas har smækket den nye World Cup-bold ‘Jabulani’. “Det er lidt som en strandbold.”

Tidligere Brasilien målmand Julio Cesar og England stopper Køb Fodboldtrøjer Joe Hart rejste deres bekymringer over den nye World Cup bold og nu Italien og Spanien målvogter sluttede sig til koret af misbilligelse.

“Hidtil går forberedelserne godt, bortset fra et negativt aspekt, som jeg føler behovet for at understrege, ligesom mine kolleger har gjort før mig,” sagde Buffon.

“Jeg henviser til fodbolden, der bruges i alle spilene til denne turnering.

“Den nye model er absolut utilstrækkelig, og jeg synes, det er skammeligt, at en så vigtig konkurrence som en verdensmesterskab med så mange champions skal spilles med en bold sådan,” Juve-stopperen kritiserede Jabulani.

“Som for resten, selvom folk ikke anser os for at være favoritter, forbliver jeg optimistisk. Vi er trods alt stadig verdensmestere, “sagde han.

Spanien er en af ​​favoritterne på verdensmesterskabet i sommer i Sydafrika, men kaptajn Casillas er utilfreds med VM-bolden.

“Det er lidt som en strandbold”, blev Spanien målmand citeret Billige Neymar tøj til børn som at fortælle spanske medier om søndagen.

“Det er virkelig trist, at vi skal spille i en verdensmesterskab med sådan en forfærdelig kugle,” sagde målmand Casillas efter sin sides 3-2 opvarmning til Saudi-Arabien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*