liverpool fodboldtøj “Det er aldrig let at komme fra

liverpool fodboldtøj “Det er aldrig let at komme fra to nederlag mod Barcelona, i dag kom vi med et klart sind om at ville vinde, to fejl satte os 0-2, starten på anden halvleg er god, men 0-3 dræber os.

“Jeg kan ikke se slutningen af cyklussen, vi har et ungt hold, og marginen til forbedring er enorm, vi er nødt til at se det i øjnene og ikke gemme os, vi har haft en skidt sæson.”

Tabet var det fælles største nogensinde hjemme for klubben i europæisk konkurrence, selvom det næppe skulle virke et chok, hvor klubben havde tabt 3-0 hjemme i deres gruppefinale mod CSKA i december.

Resultatet gjorde det også til fire nederlag i træk på hjemmebane, noget Madrid kun har gjort to andre gange i deres berømte historie, i 2004 og 1995, og er første gang, klubben nogensinde er blevet slået ud af europæisk konkurrence efter at have vundet det første opgør. væk hjemmefra.

På trods af store hædersbevisninger, der nu er uden for fodboldshop rækkevidde, bliver Madrid nødt til at soldater videre, med et ligaopgør mod Real Valladolid på søndag.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*