manchester city tøj Gareth Bale er ikke klar til at vende

manchester city tøj Gareth Bale er ikke klar til at vende tilbage, afslørede Zidane også. Den franske træner sagde fredag, at han håber, at den walisiske kantspiller vil være tilgængelig til semifinalerne i det kommende VM for klubber.

RIGTIGE MADRID AFHÆRINGER
Sergio Ramos fik det røde kort i sidste weekends 0-0 uafgjort mod Athletic Club i San Mames og går glip af denne kamp på grund af udvisning. Dani Carvajal og Casemiro er også udelukket efter at have hentet deres femte gule kort i La Liga i denne sæson under kampen i Bilbao.

RIGTIG MADRIDPOTENTIEL STARTOPstilling
Real Madrid har problemer i forsvaret til kampen mod Sevilla, og Zidane bliver nødt til at lave ændringer med en række nøglespillere, der mangler gennem enten skade eller karantæne.

Unge Achraf Hakimi er indstillet til at starte på højre back i Carvajals fravær, med Nacho en klar i midten, da Ramos og Varane går glip af. Ved siden af den pålidelige spanske forsvarsspiller bliver Zidane dog nødt til at vælge mellem Marcos Llorente (en midtbanespiller) eller den uprøvede unge Manu Hernando, hvis Vallejo anses for uegnet.

Casemiro spillede som akut midterforsvarer tidligere i fodboldtøj til børn denne sæson, men også han er ude, og i hans sted vil Mateo Kovacic sandsynligvis være med.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*