liverpool trøje børn Der er også en mexicansk leder

liverpool trøje børn Der er også en mexicansk leder i Europa for første gang i nyere tid, da Javier Aguirre vender tilbage til La Liga for at tage kontrol over Leganes. Hans første kamp bliver fredag mod Real Sociedad.

I Portugal fortsætter Jesus Corona med at spille i sin traditionelle rolle som kantspiller i ligakampe og hjælper Porto til en 1-0-triumf over Aves, der holder dem to point fra toppen af tabellen.

Edson Alvarezt slog et slag i Ajax’ 4-2-sejr over PEC Zwolle i weekenden og kom ud af sejren efter at være kommet ind som erstatning for den skadede Lisandro Martinez. Han trænede mandag og er tilgængelig til tirsdagens Champions League-opgør med Chelsea.

Andre steder i Holland kom PSV endnu engang til kort. Eindhoven-tøjet fik en to-kamps tabsrække, men måtte nøjes med kun et point mod Sparta Rotterdam. Erick Gutierrez startede, men kom ud ved pausen.

I Grækenland scorede Pedro Arces sit debutmål for fodboldtrøjer til børn Panionios. I Belgien var Omar Gove ikke i truppen til Zulte-Waregem i en 2-1-sejr over Waasland-Beveren. Han kom ud i det 75. minut af et midtugens nederlag mod Brugge.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*