liverpool trøje tilbud Armas’ sidste job var cheftræner

liverpool trøje tilbud Armas’ sidste job var cheftræner for Toronto FC, en stilling han forlod tidligere på året. Kilder har fortalt GOAL, at Rangnick blev informeret om, at han kunne tage et lille antal medarbejdere med sig, da han tiltrådte stillingen som midlertidig manager, og hvis de rigtige tilladelser opnås, vil Armas være den første person, der bliver tilføjet til holdet.

Sportspsykolog Lense kommer også til klubben i denne uge, og GOAL forstår, at han vil blive tilføjet til trænerstaben frem for lægeteamet. Tyskeren har forladt sin stilling hos RB Leipzig, hvor han havde været i samme rolle siden 2015.

Hvem bor på Man Utd?
Kilder har fortalt GOAL, at den nuværende stab i baglokalet, som omfatter førsteholdstræner Kieran McKenna, assistent Mike Phelan og målmandstræner Richard Hartis, forventes at blive efter Rangnicks ankomst.

Michael Carrick forventedes også at blive på Old Trafford, men overraskede personalet, da han i sidste uge besluttede, at han ville træde tilbage efter at have overvåget tre kampe som midlertidig manager, før Rangnick blev udnævnt.

Det er underforstået, at Carrick fortalte Rangnick om fodboldtrøjer med tryk sin intention om at forlade dagen før Arsenal-kampen, hvor den 40-årige havde besluttet sig på trods af tyskerens forsøg på at overtale ham til at blive.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*