psg mbappe trøje “Med andre ord, et par pund mere

psg mbappe trøje “Med andre ord, et par pund mere til at investere, kontrollere og hjælpe med overførsler. Og oven i et par pund mere på hans løn, så jeg tror, han ville have fortjent alt det, ville publikum have været glade. Men desværre er det kommet til denne fase, hvor der kommer til at være uro her omkring.”

Mens han er rustet til en afsked med en gennemprøvet træner, mener Martin, at der er en chance for, at Newcastle ikke har set det sidste af Benitez.

Overtagelsessamtalen på Tyneside har trukket ud i nogen tid, og det kan være, at et nyt regime ser ud til at bringe den populære manager tilbage, hvis en aftale kan nås i den nærmeste fremtid.

Martin, som tilbragte seks år hos Magpies mellem 1978 og 1984, tilføjede: “Det problem, du står over for nu, er en udnævnelse af en ny manager.

“Nu kommer der en ny manager ind, du skal med det samme slå til jorden, for hvis han ikke gør det, er resultaterne ikke gode, så begynder folkemængderne at bue ham, bue Ashley, og alt vil blive op i luften.“Den, der kommer ind, skal være stærk og håndtere presset ved at erstatte Rafa Benitez, for hvis han ikke gør det, bliver han begravet heroppe.

“Der er en lille mulighed, der kan ske, hvis der er et salg af denne klub før sæsonstart, ville det ikke være ud over de nye ejere at gå til Benitez, hvis han ikke har fået et job inden da billige fodboldtrøjer for at hente ham. tilbage. Jeg læste det et sted og tænkte ’Gud, det er en god idé’, og hvis der var et udsalg, der kunne være i gang.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*