Liverpool tævede Bayern München

Europas største ligaer står foran sæsonstart, og derfor er topklubberne ved at finpudse formen. Det er Liverpool og Bayern München også, som sammen med Napoli og Atletico Madrid er de deltagende mandskaber ved Audi Cup som afvikles på Allianz Arena i München.

Hjemmeholdet fik ikke den start, som de havde ønsket, da Liverpool viste sig for skarpe for de tyske mestre.

Allerede efter syv minutter var Sadio Mane på pletten for det engelske mandskab. En omstilling sendte Firmino afsted, og efter et hurtigt drive op gennem midten af banen, lagde han den til rette for Mane, som tordnede bolden i mål.

Efter en halv times spil udbyggede det noget udskældte nyindkøb, Mohammed Salah, føringen til 2-0, da han opfangede en retur fra Sven Ulreich, som stod i stedet for Manuel Neuer.

Daniel Sturridge afgjorde kampen til 3-0 få minutter før slutfløjt, da han spurtede fra alt og alle, og sikkert sendte bolden i mål.

I turneringens anden kamp, vandt Atletico Madrid 2-1 over Napoli, efter at have været bagud 0-1.

Fernando Torres og Lucas Vietto var på pletten for spanierne, men en anden spanier, Jose Callejon, scorede for Napoli.

Dermed bliver finalen mellem Liverpool og Atletico Madrid, som må undvære Diego Gordin, der fik rødt kort – i en træningskamp!

For flere nyheder om Fodboldtøj til Børn, skal du fokusere på vores blog.