liverpool trøje med tryk “Han er ikke god nok til at

liverpool trøje med tryk “Han er ikke god nok til at være målmand for Real Madrid, hvad vil du have, at jeg skal sige?” Perez siger angiveligt om Casillas i lyden. “Det er han ikke. Og det har han aldrig været.

“Det er den store fejl, vi lavede. De forsvarer ham så meget. Men han er en af Madrids store bedragere. Den anden er Raul. De to største bedragerier i Madrid er først Raul og derefter Casillas.

“[Zinedine] Zidane er en fantastisk fyr. Og [David] Beckham og Ronaldo… Men så er der de andre, der mener, at … lad os se. Raul er en dårlig person.

“Han tror, at Madrid er hans, og han bruger alt, hvad der er i Madrid, udvikler alt til sin egen fordel. Ham og hans agent. De er skyld i, at Madrid ikke har det godt.

“Se, jeg forlod blandt andre grunde på grund af ham. Han er en negativ fyr, han ødelægger Madrid.”

Perez’ svar
Perez har nu udsendt en erklæring via Reals officielle hjemmeside som svar på lækagen, og hævder, at hans kommentarer er blevet taget ud af kontekst og først er blevet rapporteret fodbold tøj børn nu på grund af hans involvering i de kontroversielle Superliga-planer, der sendte chokbølger over fodboldverdenen i april.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*