tottenham tøj Real Madrid ville være ret til at udskyde

tottenham tøj Real Madrid ville være ret til at udskyde store penge for at hente Harry Kane fra Tottenham, ifølge det spanske holds tidligere præsident, Ramon Calderon.

Angriberen er blevet sat i forbindelse med et skifte til Madrid i de seneste uger og var med til at åbne scoringen mod dem i tirsdagens 1-1 uafgjort i Champions League.

Real Madrid 9/2 UCL vinder

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Kanes skud afbøjede af Raphael Varane, og det blev markeret som et selvmål, men den 24-årige forbliver i bemærkelsesværdig form med 11 strejker i lige så mange kampe for Spurs i denne sæson.

Rapporter i England har udtalt, at Premier League-holdet billig fodboldtrøje vil kræve 200 millioner £ for deres stjernespiller, og Calderon føler, at det ville være en værdig investering for de europæiske mestre.

“Nu er Madrid altid på udkig efter topspillerne,” sagde Calderon til Reuters.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*