liverpool trøje med tryk ¡° jeg elsker at se dem spille nu

liverpool trøje med tryk ¡° jeg elsker at se dem spille nu, de ¡¯ re en absolut klasse handling. og ærligt, hvis de tilføjede Messi, jeg ¡¯ d tror, at det ville være forskellen mellem dem at vinde titlen og ikke.

¡° denne sæson er det sidste år af Pep Guardiola ¡¯ s kontrakt på byen ¨ c og han ¡¯ r været en top-klasse manager for dem. det eneste, der svigter ham, er Europa, er det ikke?

¡° at vinde Champions League har undgået ham, men den forbedring, klubben har foretaget, siden han tog ansvaret, har været utrolig. han ¡¯ r sparket dem til et nyt niveau, men nogle mennesker kan ikke se det så vellykket som andre ledere på grund af Champions League.

¡° det er det ene trofæ, de er så desperate efter at vinde.

¡° Jeg tror, Guardiola har været et frisk pust for Premier League ¨ c hans fodbold har været fantastisk. han ¡¯ r en top manager, men ikke at vinde Champions League er absolut en klat. ¡±

Guardiola ¡¯ s modsatte nummer på Anfield, Jurgen Klopp, har leveret Champions League og Premier League ære på Merseyside.

Han forventes ikke at bruge store penge i det nuværende transfervindue, da Liverpool går ind for stabilitet og kontinuitet, og Crouch mener, at de røde igen vil være holdet, der skal slås, fodbold tøj børn når de søger at forsvare en krone, de ventede i 30 år på at erobre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*