liverpool trøje med tryk Olivier Girouds bidrag for

liverpool trøje med tryk Olivier Girouds bidrag for Frankrig er blevet hyldet af cheftræner Didier Deschamps, som antydede, at han føler, at Chelsea mangler et trick ved ikke at inkludere den 33-årige angriber mere regelmæssigt.

I en besværlig opvisning sørgede Giroud for et fint omdrejningspunkt for Frankrigs angrebsspil på grund af hans fysiske stil, hvilket hjalp Les Bleus med at score en kontroversiel udligning mod Moldova, mens hans kølighed under pres tillod ham at lægge vinderen ind i en 2-1-sejr fra straffesparkspletten efter Evertons Lucas Digne var blevet dømt.

Verdensmestrene var måske langt fra deres bedste i EM 2020-kvalifikationskampen på Stade de France, men Giroud var en af de få, der fik bestået karakterer, og hans træner var glad for at tale ham op i kølvandet.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Er han uundværlig? På grund af det, han gør – fodbold tøj børn uanset om han er uundværlig eller ej – er han meget nyttig, meget effektiv,” vurderede den tidligere Marseille-træner. “Hans mål gav os ikke kvalifikation – det havde vi allerede – men det har givet os mulighed for at tage førstepladsen tilbage.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*