Manchester United-manager Jose Mourinho gav fodbold tøj til børn

Manchester United-manager Jose Mourinho gav fodbold tøj til børn Luke Shaw og Chris Smalling begge tønder efter Reds sejr i Swansea sidste weekend.

Den portugisiske lod sin brændende side vise sig, da han udtrykte sin frustration over, at duoen ikke var villig til at spille gennem smertebarrieren i det sydlige Wales.

Det fik minder til Sir Alex Ferguson ‘hårtørrerbehandling’ – skønt den tidligere Old Trafford-chef sagde, at han kun tyede til det et halvt dusin gange på 27 år med ansvaret for United.

Udtrykket blev opfundet af den tidligere United-fremad Mark Hughes for at beskrive de gange Ferguson verbalt rev i sine spillere i tæt nærhed.

Her er fem af Fergies mest frygtindgydende øjeblikke:

United 1 City 6
Spillerne i røde trøjer, der trak sig ud af banen i slutningen af ​​dette spil i oktober 2011, skal have ønsket, at jorden bare ville åbne op og sluge dem. Et par uger før hans 25-års jubilæum på Old Trafford overvågede Ferguson Uniteds største derby-nederlag siden januar 1926 – og det var kun et mål mindre end at ligne Uniteds rekordmæssige hjemmebesejring, et 7-1 tab for Newcastle i september 1927.

Når han spillede med 10 mænd efter Jonny Evans ‘røde kort tidligt i anden halvdel, kapitulerede United i de døende faser, da City scorede tre sene mål. Ferguson beskrev det som “vores værste dag nogensinde” og sagde, at han var “knust” og “flov”. Du kan kun forestille dig, at omklædningsrummet ikke var behageligt bagefter.

David Silva fejrer scoring af Citys femte mål i den 6-1 hamring.
Stikker støvlen i Becks
Ferguson udpegede David Beckham for kritik efter et FA Cup-nederlag ronaldo fodboldtøj mod Arsenal i 2003, og skotten sagde i sin selvbiografi, at den engelske midtbanespiller svor på ham. Med en bunke fodboldstøvler mellem ham og Beckham sparkede Ferguson en af ​​støvlerne, der ramte Beckham over hans venstre øje.

”Den næste dag var historien i pressen,” mindede Ferguson.

“I offentligheden fremhævede et Alice-band skaden på bagagerummet. Det var i disse dage, at jeg fortalte bestyrelsen, at David måtte gå.”

Beckham forlod United til Real Madrid den sommer.

David Beckham med sit Fergie-påførte øjenbryn.
Skygger af grå
Ferguson fik sit hold til at bytte trøjer i pausen under en kamp i Southampton i 1996. Bag 3-0 ved pausen byttede United deres grå sæt til en blå og hvid med Ferguson, der hævdede, at hans spillere ikke kunne se hinanden på tonehøjde.

Han mindede om hændelsen i Guardian et årti senere, sagde den tidligere Red Devils-midtbanespiller Lee Sharpe: “Manageren stormede bare ind og sagde:” Tag det sæt ud, du bliver ændret “. Det var de første ord, han sagde ved halv- tid.”

United forbedrede sig i anden halvdel og ‘vandt’ de 45 minutter 1-0 og tabte 3-1. Det grå sæt skulle aldrig ses igen.

Grå dag i Southampton.
Fergie hamrer titelvindere
Aldrig en, der lod standarderne glide, lagde Ferguson sine spillere øjeblikke før de gik ud for at løfte Premier League-trofæet i 2007. United vandt titlen med to kampe tilbage, men Ferguson mistede det efter et 1-0-tab hjemme mod West Skinke på kampagnens sidste dag.

I sin selvbiografi My Decade minder Wayne Rooney om, hvad der skete i omklædningsrummet, da de forberedte sig på at blive præsenteret som mestre foran en pakket Old Trafford.

“De fleste sider fejrer i omklædningsrummet og gør sig klar til champagnen og fotos,” skrev Rooney.

Sir Alex Ferguson i centrum for festlighederne i 2007.
“Ikke os. Vi stirrer på gulvet som skolebørn, og lederen giver os ‘hårtørrer’.

“Efter rollicken tager det et stykke tid, før alle jubler op nok til at sætte deres Premier League-vindende smil på igen.”

United viser deres Spurs
Fergusons ‘hårtørrer’ er tydeligvis skræmmende, men det kan også inspirere. Fergusons hold var involveret i nogle klassiske kampe i Premier League-æraen, ikke mere, vil nogle fans argumentere for, end den episke 5-3-sejr over Tottenham på White Hart Lane i september 2001. Bag 3-0 ved pausen, United iscenesat et ekstraordinært comeback gennem mål fra Andy Cole, Laurent Blanc, Ruud van Nistelrooy, Juan Sebastian Veron og Beckham.

I et interview med klubbens officielle hjemmeside afslørede Veron senere, at en nedbrydning fra Ferguson i pausen inspirerede kampen. Han sagde: “Jeg har aldrig været involveret i noget lignende. El Mister, Ferguson, var ikke glad i pausen. Han sagde, at vi ikke havde nogen respekt for folket. Vi scorede fem i anden halvdel.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*