manchester united tøj til baby Ole Gunnar Solskjær

manchester united tøj til baby Ole Gunnar Solskjær støttede De Gea efter hans tidligere fejl mod Watford, Everton og Spurs tidligere på sæsonen, men indrømmede, at hans nr. 1 var skyldig i et vigtigt koncentrationsfald for Chelseas andet mål, da han talte med journalister efter kampen.

han sagde: ¡° det ¡¯ r svært for en ‘keeper at gøre det godt igen. Så meget nemmere for markspillere. David viste i resten af kampen, at han lavede et par gode redninger.

“Han ved, at han burde redde den 100 gange ud af 100, men det er fodbold for dig.”

Den tidligere United-keeper Mark Bosnich har været blandt dem, der satte spørgsmålstegn ved, om De Gea skulle beholde en plads i Solskjærs række til de sidste to kampe i Premier League-sæsonen, men Scholes mener, at kritikerne har været for hurtige til at hoppe på en mand, der har vundet. fire priser for årets spiller på Old Trafford.

Red Devils-legenden skrev i et opslag på Instagram: “Ja, han har det dårligt. Men uden ham ville United ikke være endt i top 10 de sidste 6 år ¡han ¡¯ ll være tilbage!”

Solskjær er i øjeblikket ved at forberede sit hold til et fodboldtrøjer herre afgørende opgør mod West Ham på Old Traffordon onsdag, hvor uafgjort eller sejr vil være nok til at se dem rykke ind i top fire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*