Manuel Pellegrini krævede i fodboldtrøjer med tryk sommeren

Manuel Pellegrini krævede i fodboldtrøjer med tryk sommeren, at hans inkonsekvente hold skulle stoppe med at droppe point til nedrykningssider.

Det har de, men måske havde han brug for at tilføje, at de stadig er nødt til at gøre det ulige resultat imod de bedste Premier League-hold også!

City har kæmpet sig ind i en dejlig position for et titelpress i 2016, men de skal begynde at slå holdene omkring dem, hvis de skal rykke til andre favoritter Arsenal – og alle andre, denne bisarre kampagne kaster op – til hæderne i maj.

Citys position er næsten udelukkende bygget på deres dominerende for mod hold i den nederste halvdel af tabellen med ni sejre og uafgjort fra deres ti møder.

Når de har spillet øverste halvdel hold, manchester city tøj har de ligget på nedrykningskandidater selv. I ti kampe har de vundet tre, trukket to og tabt fem.

To af de tre sejre er kommet mod Watford, den anden er den sidste gispesejr ved Crystal Palace.

Statistikken taler om City som i cricket-parlance, flat-track mobber, et hold, som hensynsløst kan sende dårligere sider, men ikke har en god rekord imod de bedre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*