Manchester United vil på jagt fodboldtøj børn efter deres syvende

Manchester United vil på jagt fodboldtøj børn efter deres syvende lige sejr, når de rejser til Villa Park for at spille Aston Villa lørdag.

Villa begyndte sæsonen med tre sejre i de første fire Premier League-kampe. Men siden deres 1-0-sejr i Liverpool den 13. september, har Paul Lambert’s side kun vundet to af deres sidste 12. De tabte 1-0 på West Brom på deres sidste udflugt.

Se på, hvordan MEN-fodboldforfatterne tror, ​​at Uniteds spil med Villa vil gå, og kig på selv at forudsige resultatet ved at klikke på linket herunder.

Stuart Mathieson
Villa’s mini-genoplivning med to kampe efter seks juventus fodboldtøj tab ved opspringet blev stoppet ved West Brom sidste weekend, mens United udvidede deres sejrløb til seks kampe. Yderligere tre point for de røde på en glad jagtplads.

Forudsigelse: Aston Villa 0 United 2

Rob Dawson
Hvis United kan slå Arsenal, Southampton og Liverpool uden at spille særlig godt, kan de helt sikkert slå Villa på en jord, hvor de har haft så stor succes. Hvis United begynder at klikke, kan Paul Lamberts side muligvis få et rigtig spark. Men det er mere sandsynligt, at de bare finder en måde at vinde – og en måde at overleve de nervøse øjeblikke, de helt sikkert har.

Forudsigelse: Aston Villa 1 United 3

Samuel Luckhurst
Villa Park har været Uniteds andet hjem i to årtier, og et første Premier League-nederlag på Trinity Road på 19 år er ikke tænkeligt, selv for et hold så porøst som United. Louis van Gaal har masser af ildkraft, og Villa’s mentale blok, når det kommer til United, vil vedvare.

Forudsigelse: Aston Villa 0 United 2

Simon Bajkowski
Sidste december var mål fra Tom Cleverley og Danny Welbeck (2) tilstrækkelige til at slå en mellemlang Villa-side. Denne sæson er United forbedret på banen og i dugout og burde have for meget for et andet gennemsnit Paul Lambert-hold. Uniteds angreb forbinder godt, og De Gea har været konstant fremragende.

Forudsigelse: Aston Villa 0 United 3

Hvad synes du? Tag et kig på vores Premier League-prediktorspil her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*