messi tøj til børn Sergio Aguero er vendt tilbage til at træne

messi tøj til børn Sergio Aguero er vendt tilbage til at træne med Manchester City og er i kamp til Premier League-kampen med West Brom.

City-boss Pep Guardiola var ikke i stand til at tilkalde Aguero i Manchester United i weekenden på grund af sygdom, men angriberen er vendt tilbage til træning og kan blive involveret mod Baggies på tirsdag.

“I dag har han trænet, de sidste to eller tre dage har han ikke gjort det,” sagde Guardiola om Aguero. “Efter dagens træning beslutter vi os på tirsdag.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Eric Garcia er stadig ikke i form, Oleksandr Zinchenko heller ikke. Resten er okay.”

Aguero har været hæmmet af skader i denne sæson, hvilket begrænser klubbens førende målscorer til kun fem optrædener i alle turneringer, og Guardiola sagde i weekenden, at spilleren ville vende tilbage til siden” et skridt ad gangen.”

City vil forventes at vende tilbage til at vinde, når de er vært for fodboldtrøje med tryk West Brom uanset Agueros tilgængelighed, efter at have vundet 13 på spin mod deres næste modstandere i ligaen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*