Pep Guardiola håber Manchester City fodboldtrøjer med tryk til børn

Pep Guardiola håber Manchester City fodboldtrøjer med tryk til børn kan bruge deres sejr over Watford som et springbræt til at springe tilbage i titelkampen.

Nederlag til Chelsea og Leicester havde slået enhver følelse af momentum ud af holdet, og de sporer Antonio Conte’s side med syv point med en armatur, der skal spilles før jul.

Spil mod Arsenal og Liverpool før året er ude med at sandwiche en boksedagstur til Hull giver muligheder for at få – eller tabe – point på deres titlerivaler.

Hvis Watford-sejren ikke blev skinnende, messi tøj til børn viste spillerne manageren med deres ånd, at der er nok til at være positive til at gå fremad – især når holdet bygger sig op.

“Vi kan ikke glemme, at fodbold er taktik, fysisk, sæt stykker; det er mange ting, men især er det følelser og hvad denne klub føler – ikke kun manageren, men de mennesker, han arbejder med, især spillerne, når vi ikke får de resultater, vi forventer, fordi de sidste tre eller fire kampe hjemme ikke var gode med hensyn til resultater.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*