fodboldsæt til børn om den innovative katalansk måske løser det ved at overdrage

Pep Guardiola har en stor beslutning om at tage om den rigtige back-position i Manchester City, med knasende spil mod Everton og Barcelona truende.

Og du spekulerer bare på, fodboldsæt til børn om den innovative katalansk måske løser det ved at overdrage rollen til … Fernandinho.

Da Bacary Sagna rykkede op med en hamstring i første halvdel af Frankrigs VM-kvalificerede sejr over Bulgarien fredag, vendte rampelyset tilbage på en position, hvor City ikke ser for stærk ud.

Men Guardiola og Citys udøvende hold gennemgik troppen tidligere på året, og det var tydeligt, at eftersynet skulle spredes over mindst to overførselsvinduer om sommeren.

Med det i tankerne blev de to fulde rygpositioner set på som områder, hvor de var tilstrækkeligt lagerførte – prioriteter var målmand, centralt forsvar, midtbane kingpin og lidt mere tempo og opfindelse foran.

Pablo Zabaleta havde svært ved Tottenham – men hvem gjorde det ikke?
Pablo Zabaletas genopblussen var en vigtig faktor i deres tænkning.

Den argentinske hovedteam er allerede en meget elsket legende i City, men sidste sæson var der ægte frygt for, at han var på vej.

Han led to alvorlige kvæstelser efter år med at se umulig at ødelægge, og selv når han kæmpede tilbage så han ud til at have mistet et tempo i tempo.

Han startede denne sæson i fin form og omfavnede fodboldtøj børn real madrid Guardiolas slug om at bruge ”inverterede” fulde rygge mere end de fleste.

Tabet af Sagna har skinnet et lys på et område af holdet, der har spørgsmålstegn mod det
Han blev endda foretrukket frem for Sagna i crunch-kampe mod Celtic og Spurs – men som det meste af holdet så han ud som om han kæmpede lidt i disse to kampe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*