potentielle kvalifikatorer har Billige Barcelona trøje børn brug for hjælp

Algeriet, Kamerun, Elfenbenskysten og Tunesien kunne kvalificere sig til VM i Sydafrika i denne weekend.

Elfenbenskysten har brug for et point på bunden af ​​bordet Malawi Lørdag i Gruppe E for at klare et andet på hinanden følgende udseende på det fireårige internationale fodboldspil.

Men de andre tre potentielle kvalifikatorer har Billige Barcelona trøje børn brug for hjælp, hvis de skal indse den ultimative drøm for enhver fodboldspiller og funktion ved den første verdensmesterskab, der afholdes af Afrika.

Algeriet, der sidst spillede i finalen for 23 år siden, kan klare toppunktet i Gruppe C ved at sikre et bedre resultat hjemme til Rwanda søndag end Afrikanske Nations Cup holdere Egypten væk til Zambia lørdag.

Cameroun, der blev genoplivet siden den franske træner Paul Le Guens nylige ankomst, vil tage en ufarlig led i Grupp A, hvis de besejrer Togo hjemme lørdag og Marokko triumferer på andenplaceret Gabon samme dag.

Og Tunesien kunne kvalificere en rekordlignende fjerde gang i træk for et afrikansk hold ved at slå Kenya i Rades søndag, hvis Nigeria ikke indsamler maksimumspunkter, når de er vært for Kenya i den anden gruppe B-armatur på samme tid.

Den anden plads tildelt Afrika er blevet fyldt af Ghana Fodboldtrøjer Børn med Chelsea midtbanespiller Michael Essien, der scorede det første mål i en 2-0 hjemme sejr over Sudan, der sikrede en ufordelagtig gruppe D fordel.

Sydafrika, som spiller venskabskampe i Norge lørdag og island tirsdag, kvalificerer sig automatisk som værter, hvilket giver Afrika seks finalister ud af 32 for første gang.

Elfenbenskysten har været hårdt ramt af skader forud for deres kamp på Kamuzu Stadium i Blantyre, mister Manchester City forsvareren Kolo Toure, midtbanespiller Cheik Tiote og strejdere Kader Keita og Boubacar Sanogo.

Men Chelsea-strejkerne Didier Drogba og Salomon Kalou er til rådighed, og ‘Elephants’ skal tage mindst et point af rivaler, de slog 5-0 i marts i et Abidjan-spil, der blev ødelagt af 20 overfyldte dødsfald.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*