Ingen af ​​spillerne var involveret i Englands første Billige Juventus trøje børn opvarmning venlige foran

Alex Oxlade-Chamberlain og Phil Jones bliver sat i en meget ændret startlinje, når England står over for Ecuador i Miami onsdag.

Arsenal midtbanespiller Oxlade-Chamberlain har ikke spillet siden 20. april på grund af en lyskeskade, mens den alsidige Manchester United-forsvarer Phil Jones er blevet plaget af et skulderproblem.

Ingen af ​​spillerne var involveret i Englands første Billige Juventus trøje børn opvarmning venlige foran FIFA World Cup, mod Peru på fredag, men duoen er i kø for at spille imod Reinaldo Ruedas mænd.

“De vil begge spille fra starten,” sagde engelske leder Roy Hodgson. “De kunne begge have spillet mod Peru, men vi troede, at en ekstra dags træning ville gøre dem mere gode end at være på bænken.”

Hodgson planlægger at give run-out til de spillere, der ikke startede 3-0 sejren over Peru i Wembley, med Everton backback Leighton Baines næsten sikker på at blive udhvilet, da han sygeplejersker en lyske, selv om skaden ikke er tænkt at være seriøs.

Southampton’s Luke Shaw er nødt til at få nikker i Baines ‘sted, den højtrangerede 18-årige har rystet af en forkølelse, der forhindrede ham i at møde Peru.

“Vores plan virkelig på onsdag er stort set at starte de Billige Fodboldtøj til Børn mennesker, der ikke startede fredag,” tilføjede Hodgson. “Men planer på den måde går nogle gange i fare, og jeg er ikke parat til at lave løfter.”

England vil tage på Ecuador og Honduras i Miami, hvor Hodgson’s mænd – der står over for Italien i deres VM-åbner den 14. juni – afslutter de endelige forberedelser inden de rejser til Brasilien.

Hodgson sagde: “Onsdag vil være en mulighed for mig at starte de andre og derefter i lørdag (når England står over for Honduras) har vi alle dem, der har spillet og klar til at spille. Og så skal jeg træffe beslutning om, hvem der spiller mod Italien. ”

For Ecuador giver mødet med England en sidste mulighed for at få værdifuld spilletid, før de møder Schweiz den 15. juni.

Rueda vil være opsat på hans hold for at forbedre den viser de leverede i et 3-1 nederlag til Mexico i Texas på lørdag.

Den kamp blev ødelagt af Mexicos Luis Montes, der lider af et brudt ben, der styrer ham ud af verdensmesterskabet.

Montes blev såret i en udfordring med Ecuadors Segundo Castillo, der står over for en nervøs vente på at opdage, om han vil kunne deltage i Brasilien efter at han har udvidet knæet i kollisionen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*