for hans kredit Billige Fodboldtrøjer Børn skyldte Maradona ikke højhøjden

Efter at have ført sit land til deres værste nederlag i seks årtier – en 6-1 World Cup kvalifikation indsætter i Bolivia – Argentina træneren Diego Maradona har sin ryg til væggen.

Efter at have overtaget sidste år som overraskende efterfølger til Alfio Basile, startede verdensmesterskabet 1986 med venlige sejre i Skotland og Frankrig, og i sidste uge hamrede de to gange verdensmesterne Venezuela 4-0 i sin første konkurrence i oplade.

Men onsdagens ydmygelse i La Paz – for hans kredit Billige Fodboldtrøjer Børn skyldte Maradona ikke højhøjden – ramte temperaturen på det varme sæde op, selvom kvalifikation til næste års finale i Sydafrika stadig skulle præsentere en formalitet med holdet stadig kun to point bag andenplaceret Brasilien.

Fire sider går automatisk til finalerne, og der synes lidt chance for, at Argentina går glip af, men Maradona indrømmede oprigtigt sine mænds mangler.

“Vi skal bare starte igen og håber, at intet som dette nogensinde sker igen,” sagde Maradona, som roste Bolivia som den bedre side.

“Højden var ikke et problem. Vi kom op mod et hold, der gav meget lidt væk og i grunden var de det bedre hold.

“Den, der spillede imod det bolivianske hold, ville have lidt den samme skæbne som os. Jeg led dem (spillerne). Hvert boliviansk mål var en dolk i mit hjerte. ”

Den tynde luft i den bolivianske hovedstad havde allerede gjort Billige Liverpool trøje børn for gruppeledere Paraguay, men den måde, som argentinerne ydmygede 3.650 meter over havets overflade, var mere end nok til at bringe albiceleste ned til jorden med en bump.

Lige som Lionel Messi og Carlos Tevez skåret forkølede figurer efter tabet på Hernando Siles stadion, som rockede med glædeligt hjemmefans som en tidevand af boliviansk grønt, sprang besøgende.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*