som allerede var under Fodboldtrøjer til baby cosh efter deres

En voldsom England undlod at finde morderen i en skuffende 0-0-træk med Algeriet på fredag, hvilket satte dem under stort pres for at slå Slovenien i deres sidste gruppespil og holde sig i live i verdensmesterskabet.

Fabio Capellos hold, som allerede var under Fodboldtrøjer til baby cosh efter deres meget kritiske 1-1-åbner mod USA, kæmpede for at finde nogen rytme og gav bolden væk alt for let og gjorde ikke noget for at tavle deres kritikere.

Med USA og Slovenien tegner 2-2 tidligere, er gruppe C finjusteret. Slovenien har fire point, med England og USA på to og Algeriet med en.

“Dette er ikke det hold, jeg genkender fra træning eller kvalifikation,” sagde Capello.

“Vi savnede for mange passerer, tabte for mange bolde. Det var ikke et godt spil. Vi skal gøre det bedre. Vi har et andet spil at spille. Det er vores sidste chance for at fortsætte i turneringen. Spillerne ved, hvad de skal gøre. ”

Det var en dårlig præstation fra Capellos hold, hvor spillere så træt og blottet for gnist og kaptajn Steven Gerrard gjorde ingen undskyldninger.

“Vi er ikke tilfredse med forestillingen, vi har brug Billige Manchester United trøje børn for mere, hvis vi ønsker at blive i denne turnering til de senere stadier, vi skal forbedre,” sagde Gerrard.

“Vi var ikke gode nok i den sidste tredjedel for at få gennembrudet.

“Vi kender det job, vi skal gøre, vi skal gå og vinde det sidste spil, og det tilføjer mere pres, men at spille på dette niveau må du håndtere det, du skal spille under tryk.”

Striker Wayne Rooney viste sin frustration, da han trudged ud af banen til uberørt englands tilhængere, og sagde til et tv-kamera: “Det er dejligt at se dine egne fans, der bøjer dig.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*