En sen vinder fra Brad Evans gav USA en 2-1 sejr over Jamaica og flyttede dem til andenpladsen i CONCACAF World Cup kvalificerende gruppe.

USA tog ledelsen på halvtimerne på fredag ​​i Independence Park i Kingston, da Jozy Altidore lå på et kryds fra Graham Zusi og ledede forbi Donovan Ricketts fra tæt rækkevidde.

Leicester City-angriberen Jermaine Beckford så ud Billige Arsenal trøje børn til at have sikret et punkt for Jamaica, da han nettede i det 89. minut, men der var endnu et twist i fortællingen, da Evans afhentede en Michael Bradley-pas i kassen i stoppetid, før han drejede og riflede en højre- fod skudt ind i øverste hjørne.

Vinderen flyttede Juergen Klinsmanns mænd til andenpladsen i CONCACAFs VM-kvalifikationskampe, niveau på syv point med lederne Costa Rica, der nød en 1-0 sejr hjemme over Honduras.

Roy Miller scorede det eneste mål for kampen til Fodboldtøj til baby Costa Rica efter 25 minutter.

Mexico er også på syv point efter deres 0-0 draw med Panama væk hjemmefra.

De tre bedste sider i gruppen vil alle få et sted i Brasilien 2014, og det er et tæt løb med Costa Rica, USA og Mexico alle på syv point – selv om Mexico har spillet endnu et spil – mens Panama er i fjerde placere på seks point.

Honduras er stadig i tvivl på fire punkter, med Jamaica forankret til foden af ​​bordet på to.