Skotten var tæt på at komme Billige Fodboldsæt Børn tilbage i strid

Hjemlandet har i øjeblikket de to nederste pladser i gruppe A, så uden tvivl vil både Skotland og Wales se denne kamp som en mulighed for at genoplive deres kvalifikationskampagne. De Røde Dragoner vandt den første kamp mellem de to hold takket være en sen bøjle fra Gareth Bale, hvilket betyder, at Gordon Strachan’s mænd er velbevidste om, hvem de skal være opmærksomme på.

Skotland savnede snævert på et sted i Euro 2012-play-offs til Tjekkiet, men vi kan ikke rigtig sige, at deres forestillinger garanterede et andet sted i gruppen. Holdet har været temmelig skuffende under Craig Levein, og tøven af ​​landslagschefne til at give ham bagagen endte med at koste holdet dybt, da de fortsatte med at afhente kun to point fra de første fire 2014 VM-kvalifikationskampe. Skotten var tæt på at komme Billige Fodboldsæt Børn tilbage i strid med det andet sted i gruppen, da de tog føringen i Cardiff, men indrømmede to sene mål og endte med at tabe spillet. Levein blev endelig fyret efter 2-0-nederlaget til Belgien, med Gordon Strachan udnævnt til at erstatte ham. Den tidligere keltiske chef så sin side til at slå Estland i hans første spil med ansvar, men vi har endnu ikke set, hvordan han vil gå i konkurrencedygtige kampe. Han har haft James Morrison, Ross McCormack, James Forrest og David Fox trækker sig tilbage på grund af skade, med Steven Whittaker og Barry Bannan afleveret sene opkald.

På trods af en masse talent, der kommer gennem rækken, har Wales stort set kæmpet for at leve op til forventningerne de sidste par år, og de kom aldrig tæt på at kvalificere sig til en større turnering. De røde drager fik næsten ingen chancer for at kvalificere sig til verdensmesterskabet i 2014, da de var blevet placeret i en højst hårdeste gruppe, og at åbne nederlag til Belgien og Serbien gjorde intet for at hjælpe deres chancer. Wales viste noget løfte om sene, vinder hjemmehold imod Skotland og Østrig, mens de tabte til Kroatien, og de håber en anden sejr over rivaler. Skotland vil se dem komme tilbage i strid med et sted i turneringsfinalerne. Alle øjne er selvfølgelig på Gareth Bale, der spiller den bedste fodbold i hans karriere, men Ashley Williams, Craig Bellamy og Billige PSG trøje børn Jack Collison forventes også at træde op på pladen og hjælpe siderekordet et positivt resultat hos Hampden. Tottenham-superstjernen skal være velegnet til at spille på trods af at man savner et par træningssessioner i kampen op til kampen, men Joe Allen, David Vaughan og Steve Morison savner sig ved skade.

Skotland har ikke rigtig imponeret i kvalifikationskampen i 2014, og nogle vigtige missioner beskadiger yderligere deres chancer i denne kamp. Wales viser en masse løfte i øjeblikket, og efter at have set deres rivaler i Cardiff, kan de stole på at afhente mindst et point fra Hampden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*