sommerens verdensmesterskab Billige Fodbold Babytøj havde Egypten to latterligt

Nu da støvet har slået sig ned på Afrikakampen, troede jeg, det ville være en god ide at se tilbage på turneringen fra et fodboldperspektiv snarere end på de forfærdelige begivenheder i angrebet på Togo-holdet.
Tragisk

Egypten vandt fortjent turneringen i en rekord syvende gang, men i sandhed blev turneringen aldrig rigtig genoprettet fra den tragiske start, den havde, og kvaliteten af ​​fodbolden gjorde aldrig rigtig ret til det afrikanske kontinent.

Tre sejre i træk for Egypten bekræftede, hvad de Billige Bayern Munchen trøje børn fleste vidste alligevel, de er det bedste hold i Afrika. I forbindelse med denne særlige turnering har de flere mål, flere fremtoninger, flere finaler og flere sejre end noget andet land. De er nu gået et bemærkelsesværdigt nitten spil ubesejrede.

Top ti

Egypten har også gjort det til FIFAs top ti hold i verden. Det sætter dem foran, ligesom Grækenland, USA, Chile, Mexico, Serbien, Australien og alle de andre afrikanske hold.

Med denne bemærkelsesværdige rekord må man spørge, hvordan kommer de ikke til at repræsentere deres kontinent i sin første verdenskampturnering denne sommer.

Lad os være ærlige, den endelige af turneringen var ikke meget af et skuespil, og Ghana var sandsynligvis lidt uheldig at tabe til et sent mål. Samlet var ingen af ​​turneringen så imponerende, selvom de var et eller to spil, der sprang trenden.

Værdig

Egypten var, som jeg siger, værdige vindere. Deres rekord er fantastisk, men medens de har vundet den afrikanske nationale cup siden 2006, nåede kvartfinalerne fire gange siden 1994 og vandt det ved en anden lejlighed i 1998, på verdensplan har de været stort set anonyme.

Faktisk har Egypten i de fem VM-turneringer siden 1994 ikke formået at kvalificere sig. Denne kendsgerning lægger simpelthen ikke op.

Værre

I deres kvalifikationskampagne for sommerens verdensmesterskab Billige Fodbold Babytøj havde Egypten to latterligt dårlige resultater. De tabte 3-1 ved de eventuelle kvalifikationskampe Algeriet, hvilket var dårligt nok i betragtning af Algeriet er i øjeblikket rangeret enogtreds i verden. Værre end det var dog en 1-1 draw hjemme til Zambia. Det er rigtigt, det tiende bedste hold i verden, afrikanske mestere tre gange i træk, tog hjem til Zambia, som blev stillet treoghalvfems af FIFA.

Lad os ikke glemme, at i sidste sommers confederationskop slog egypten Italien 1-0 og tog Brasilien til randen før sydamerikanerne formåede at vinde ved det ulige mål i syv.

dunkede

I den Afrikanske Cup of Nations sprang Egypten Algeriet 4-0, men i VM-turneringen gik de tabt 1-0, og jeg har allerede talt om deres 3-1 nederlag i gruppespillet. Det er ikke, at Egypten ikke kan rejse væk fra Afrika, de er fuldstændig inkonsekvent på deres eget kontinent.

Det er svært for nogen som mig, hvem ved meget lidt om afrikansk fodbold, for at forstå, hvordan det kan give mening. Hvordan kan et hold være så godt i en turnering og så slemt i en anden? Måske kunne nogen forklare det for mig.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*