psg mbappe trøje “Som en gruppe og et hold og en klub

psg mbappe trøje “Som en gruppe og et hold og en klub var det en stor skuffelse, fordi vi kom så tæt på. Det faktum, at de har vundet titlen siden da og er nuværende mestre – hvilket er fantastisk for mig at se – har helt sikkert hjulpet helingen, men fra et personligt synspunkt ville det at have et højt højdepunkt som træner og manager helt sikkert bidrage til også den helbredelse.”

Rangers har selv været igennem meget i de seneste år. Da Liverpool gik tæt på i 2013-14, vandt Ibrox-holdet oprykning tilbage fra den tredje række i skotsk fodbold.

Nu, efter år i ørkenen, er deres første skotske titel i 10 år deres at tabe.

“Det næste trofæ vil være en stor sag,” tilføjede Gerrard. ”Der har været mange trædesten og progression. Statistikken giver god læsning, hvis du går år for år, men virkeligheden er, at vi er nødt til at levere sølvtøj.

“Denne klub er bygget på succes. Det er en meget traditionel, historisk klub, og der er et stort søgelys og ansvar for at levere trofæer. Fremskridt er ikke nok. Statistik er ikke nok. Du er nødt til at levere, så enkelt er det.

“Hovedformålet i mit første år var at prøve at få lidt stolthed billige fodboldtrøjer og respekt tilbage. De led nogle tunge nederlag. Spillere blev såret, fans blev såret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*