vandt disse billigt fodboldtøj sæt supportere med sin heltemod

Willy Caballero har afsløret, hvordan Manchester City-fans spillede deres rolle i straffespark, der vendte deres Champions League-thriller med Monaco på hovedet.

Blues-keeperen, der vandt disse billigt fodboldtøj sæt supportere med sin heltemod i sidste sæsons straffesparkvind over Liverpool i League Cup-finalen, holdt Radamel Falcaos spotskud ude.

Hvis den tidligere Manchester United-mand havde scoret, ville Blues have trukket 3-1, og uafgjort ville sandsynligvis have været uden for dem.

Men Caballero gættede Falcaos intentioner og – med lidt hjælp fra de støjende City-fans – holdt skuddet ude.

Det løftede synligt holdet, som trak sig niveau og fortsatte derefter med at vinde den første ben 5-3 for at give sig selv en stor chance for at nå kvartfinalen.

Willy Caballero dykker for at redde Radamel Falcaos straffespark og holder Manchester City kun et mål bag Monaco
Caballeros straffespark reddede for hans sparkfejl, der førte til Monacos udligning i første halvår, men han sagde, at det ikke var noget fluk.

Han havde set flere videoer af Falcaos straffeteknik før spillet og havde en idé om, at den Colombia-angriberen ville forsøge at få ham til at forpligte sig – men keeperen holdt nerven og tvang et dårligt forsøg ud af Monaco-mannen.

”Jeg havde studeret det (Falcaos straffe) med vores målmandtræner Xabi (Mancisidor) som forberedelse til spillet, men du skal altid være forsigtig, fordi det aldrig er en sikkerhed.

”Han prøvede først at få mig til at dykke,psg neymar trøje børn men jeg ventede og tog den rigtige beslutning om at redde straffen.”

Caballero trak et par fantastiske straffespark til at vinde League Cup mod Liverpool sidste sæson
Men City-fansen, der var rasende over straffesparket og vidste, at det var et vigtigt øjeblik, hjalp med til også at hæve presset, som Caballero afslørede.

”Han kunne ikke høre fløjten, fordi dommeren tog fløjten to eller tre gange, fordi folket råbte,” sagde han. “Det er alt. Jeg tog en god beslutning, og han prøvede at score i den side og lavede en god redning fra straffen. ”

Den argentinske keeper, der også trak en sen vital redning med benene for igen at benægte Falcao, var også ærlig over sin egen fejl i første halvleg, da han gav Monaco bolden og Falcao gik i en udligning.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*