Etihad Stadium fodboldtøj børn i aften efter ikke at have scoret

Yaya Toure bliver igen bedt om at spille i en dybtliggende rolle, da City forsøger at vende tilbage til vindende måder i aften.

Blues tager imod Sunderland på Etihad Stadium fodboldtøj børn i aften efter ikke at have scoret i rækkefølgende kampe for første gang på næsten to år i hjemmebesejren ved Chelsea og det uafgjort i Norwich lørdag.

Manager Manuel Pellegrini, der igen vil være uden topscorer Sergio Aguero, er bekymret over, at hans andre tre strejkere ikke skyder på alle cylindre – Alvaro Negredo og Edin Dzeko gennem kneblet skade, og Stevan Jovetic, fordi han stadig mangler matchfitness

Hans højeste målscorer efter Aguero, Negredo og Dzeko er Toure med 15 mål, men chileneren siger, at han igen bliver bedt om at sidde dybt.

Toure spillede i denne rolle på Norwich, da City ikke kunne vise det samme banebrydende som de har vist hele sæsonen.

Hans midterste midtbanepartner James Milner fik en fodboldtøj børn juventus roving briefing, men Blues manglede slag i den sidste tredjedel af banen.

Der er en teori om, at Pellegrini forbereder sig til næste tirsdags besøg i Barcelona i Champions League, når han igen sandsynligvis vil være uden Fernandinho og stadig tvivler over Javi Garcia.

Uanset hvad han tænkte, bekræftede Pellegrini, at han er indstillet til at bede Toure – der skar en frustreret figur og risikerede FA-sanktion med et dårligt tempereret spark på Norwichs Ricky van Wolswinkel sent i spillet – om at spille i samme rolle.

Norwich 0 City 0 galleri
Vis galleri?
Han eksperimenterede med at spille Martin Demichelis i den rolle sammen med Toure i Chelsea’s nederlag, men siger, at han føler, at forsvaret lider uden Demichelis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*