mens Vendsyssel FF landsholdstrøje vm 2018 vandt 3-1 over FC Fredericia

Viborg-direktør Morten Jensen siger til Viborg Folkeblad, at ambitionen for næste sæson er den samme, som det var i denne sæson. Klubben vil i Superligaen.

Viborg FF missede søndag muligheden for at vende tilbage til Superligaen i første hug efter nedrykningen til 1. division sidste år.

Klubben spillede 3-3 med Brabrand, mens Vendsyssel FF landsholdstrøje vm 2018 vandt 3-1 over FC Fredericia, og dermed blev Viborg altså skubbet ned på fjerdepladsen.

I domkirkebyen havde man ellers satset på at vende tilbage til Superligaen så hurtigt som muligt, og det har også kostet rent økonomisk fortæller direktør Morten Jensen til Viborg Folkeblad.

Og satsningen kan komme til at påvirke det sportslige budget, men ambitionerne er stadig høje.

– Vi skal snart have et bestyrelsesmøde, og så skal vi kigge på, hvordan vi vil angribe det. Men vi vil prøve at være så offensive som overhovedet muligt. Vores ambition for næste sæson vil være den samme som for denne. Vi vil være en del af Superligaen, og det er også det tankesæt, som vi vil gå efter i den kommende sæson, siger Jensen til Viborg Folkeblad.

Viborg åbnede sæsonen skidt, og ifølge anfører Jeppe Grønning har det været en tand for tungt at skulle indhente det tabte igennem en hel sæson.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om liverpool trøje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*