så er det jo en fodboldkamp landsholdstrøje vm 2018 med de forskellige aktioner og taktiske ting

Vendsyssel FF skal for anden sæson i træk spille playoff-kampe for en plads i Superligaen. Sidste sæson tabte nordjyderne til AC Horsens, mens det i år er Lyngby, som venter i det afgørende kampe.

Cheftræner, Jens Berthel Askou, ser frem til de to kampe mod sidste sæsons bronzevindere.

Når kampen fløjtes op, så er det jo en fodboldkamp landsholdstrøje vm 2018 med de forskellige aktioner og taktiske ting, som alle fodboldkampe indeholder. Vi skal spille det som enhver anden fodboldkamp, dog med det in mente, at vi ikke er tvunget til at jagte. Det giver måske et andet kampbillede, end de sidste kampe, vi har spillet. Uanset hvad, så er der intet der er afgjort efter i morgen (torsdag, red.), siger Askou til Vendsyssels officielle hjemmeside.

Cheftræneren pointerer også, at det er et rutineret Superliga-hold, der kommer på besøg i Hjørring torsdag aften:

Vi møder et rutineret Lyngby-hold, hvor mange af spillerne har prøvet en del. Mange af dem vandt bronze sidste år, og har spillet et hav af kampe i Superligaen og 1. division. De har et hold, der har prøvet en del, og stået i presset før. De har vel været under pres fra sæsonen startede til nu. Og så er det et hold, der på den ene side ikke burde lade sig ryste, men på den anden side måske godt kan rystes, hvis vi kan chokere dem lidt fra starten.

Opgøret mellem Vendsyssel FF og Lyngby BK fløjtes i gang torsdag klokken 18. Der er returkamp på søndag.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om billige fodboldtrøjer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*