I løbet af tre-fire dage kommer Egypten landsholdstrøje VM 2018 der en rigtig kedelig nyhed i forhold til noget spiller-halløj i FCK

FC København sikrede sig i dag en billet til Europa Leagues kvalifikationsrunder ved at besejre AGF med 4-1 i Telia Parken i den afgørende playoff-kamp om den sidste europæiske billet. Derfor var glæden og lettelsen naturligvis til at få øje på hos ”Løverne” og deres fans, men kort efter kampen havde manager Ståle Solbakken en skidt nyhed.

– I løbet af tre-fire dage kommer Egypten landsholdstrøje VM 2018 der en rigtig kedelig nyhed i forhold til noget spiller-halløj i FCK. Jeg håber, vi bagefter kan præsentere en positiv nyhed, men vi har haft virkelig meget at kæmpe med udenfor banen, som ikke er kommet frem – men som nok kommer frem nu her, lød det fra nordmanden i studiet hos TV3+.

Ifølge BT’s oplysninger skulle der være tale om forsvarskrumtappen Erik Johansson, som ønsker at forlade hovedstadsklubben. Årsagen til svenskerens pludselige udrejsetrang er angiveligt, at han ønsker at tage hjem til Sverige, hvor hans kæreste og kommende kone, tv-værten Carina Berg, bor.

Slutteligt går bulletinerne på, at Ståle Solbakken landsholdstrøje vm 2018 og kompagni allerede arbejder på en afløser og i den forbindelse har afholdt møder med Östersunds FK’s svensk/græske midterforsvarer Sotirios Papagiannopoulos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*